Hallberg Rassy 42E

Produktionsår: 1987

Beliggenhed: Helsingør

Værft: Hallberg-Rassy

Pris: 1 150 000 DKK

( 1 767 661 SEK / 154 223 € )

Solgt 2022-12-22

Print

Hallberg-Rassy 42E, nr. 161 af i alt 255, bygget i 1987. Dette er en meget elegant dame, som er blevet omhyggeligt vedligeholdt af sine ejere. En fremragende langdistance cruiser fra Rassy / Enderlein. Nu søger hun nye ejere til nye eventyr.

Hallberg-Rassy 42E er en af de smukkeste flush-deck modeller fra Olle Enderleins pen efter ideer fra Christoph Rassy om, hvad en havgående cruiser skal indeholde.  Konceptet har bevist sit værd gennem årene, og selvom hver generation af Rassy-både har pyntet og forbedret konceptet en smule, forbliver det grundlæggende princip og funktionalitet det samme hele vejen igennem, og mange sværger stadig til de ældre lidt kraftigere og konservative udgaver af Haallberg Rassy konceptet.


Det er meget sikker og gennemprøvet, velfungerende og tryg cruiser at være ombord på i alt slags vejr, en cruiser der tager sig godt af dig på rejsen både til de lidt kortere ture og i særdeleshed når rejsen går mod de fjerne horisonter. Du er derfor næsten garanteret at møde mindst en Hallberg Rassy yacht i hver en havn rundt om i verden, hvor havsejlere mødes, når de rejser på verdenshavene.

Hallberg Rassy-konceptet er gennem årene bare blevet stærkere og stærkere, og alle de gennemprøvede løsninger og erfaringer fra mange års brug over hele verden tages i betragtning og bliver senere en del af pakken, når du går ombord på en ny Hallberg-Rassy. Imponerende! Hallberg Rassy er et værft der virkelig llytter til sine kunders erfaringer.

Denne Hallberg-Rassy 42E er nr. 161 ud af i alt 255. Hun er ketch rigget, hvilket for mange havsejlere stadig er en foretrukken rigtype, på grund af de mange kombinationer af sejlføring som du kan vælge til at imødekomme næsten ethvert vejrforhold, du måtte løbe ind i. Båden har altid været omhyggeligt passet på og vedligeholdt af sine tidligere og nuværende ejere.

Septiktanken ved det forreste toilet har fået tilføjet dækssug, 2/3 af alle gennemføringer er blevet byttet og elektronikken er delvist opdateret under det nuværende ejerskab.

Alt i alt er dette en fantastisk langdistance cruiser, som er en drøm, hvis du er interesseret i en ordentlig, søværdig yacht til lange distancer til søs. Hun vil altid passe godt på dig på en god og tryg måde. De åbne vidder, lysten til at udforske verden samt fremragende søværdige egenskaber er alle hovedaspekter, man kommer til at tænke på, når man stepper ombord på denne båd.

Yderligere oplysninger om HR42E kan findes på Hallberg-Rassys webside


Data:

Length:                                      12.93 m

Beam:                                        3.78 m

Draft:                                         2.05 m

Displacement:                           11 500 kg

Keel weight:                              4 500 kg

Air draft:                                    16,27 m

Fuel:                                           395 l

Water:                                        725 l

 

Nøglefakta: Hallberg Rassy 42E
Designer

Olle Enderlein

Værft

Hallberg Rassy Yachts

Længde

12.93 m

Længde i vandlinje

10.50 m

Bredde

3.78 m

Dybgang

2.05 m

Deplacement

11500 kg

Brændstof

395 L

Skrog nummer

161