KUNDEFOKUSERET BÅDMÆGLING

Hvem er Båtagent?

Båtagent blev grundlagt i Stockholmsområdet i 2005 af Niklas Forsén. Efterspørgslen efter brugte både steg hurtigt, og virksomheden udvidede med flere mæglere i hele Sverige. I 2015 blev virksomheden købt af iværksætteren Anders Hultman fra Göteborg. Formidlingsaktiviteterne ekspanderede fra Sverige til Finland, Danmark og Portugal. 2023 blev virksomheden suppleret med en finsk kaptajn, Robert Renlund. Med et hold på 18 mæglere er Båtagent til stede på et internationalt marked. 

Vi formidler brugte både på en nem og sikker måde. Vores hold med professionelle mæglere har en bred viden og lang erfaring med både og komplekse handler. Vi fokuserer altid 100% på vores opgaver uden tilknytning til salg af nye både eller kommercielle lystbådehavne.

Vores egenskaber

Lokal tilstedeværelse med 18 mæglere i Sverige, Danmark, Finland og Portugal.

Intensiv og målrettet annoncering af bådene i hele Europa.

Førsteklasses præsentation af din båd.  

Altid 100% på vores opgaver uden tilknytning til salg af nye både eller kommercielle lystbådehavne.

Professionelle mæglere med bred viden og lang erfaring med både og komplekse handler.  

Et godt råd!

At sælge sin båd er ofte en proces, der kræver tid og engagement. Hvis du overvejer at sælge, anbefaler vi derfor, at du kontakter os i dag for at få en snak om vilkår og forløb. Vent ikke til samme uge, som du ønsker, at båden skal forlade din bådplads med sin nye ejer: God tid er nøglen til en vellykket handel.  

Kontakt os, hvis du går i salgstanker!  

Skal du sælge din båd? Kontakt den mægler, der er ansvarlig for det område, din båd ligger i, via formularen nedenfor.

Læs mere end 100 anmeldelser