Hallberg Rassy 31 MKI

Produktionsår: 1994

Beliggenhed: Kalundborg

Værft: Hallberg-Rassy

Pris: 525 000 DKK

( 828 221 SEK / 70 484 € )

Solgt 2022-04-22

Eftertragtet Hallberg-Rassy 31 MK I (Scandinavia). En af HRs største successer. En båd som det er en fornøjelse sejle og opholde sig i. Anden ejer sælger.

Hallberg-Rassy 31 blev bygget gennem 18 år fra 1992 – 2009, i alt 356 enheder. Det er en af de længste produktionsserier i Hallberg-Rassy´s historie. 306 af dem var MK I versionen. Hun er en sand Hallberg-Rassy, bygget til samme høje niveau af kvalitet, elegance og opmærksomhed til detaljen som i hendes større søstre.


En Hallberg-Rassy 31 MK1 behøver derfor egentlig ikke nogen speciel præsentation. Som alle Hallberg-Rassy er det en kvalitetsbåd ned til mindste detalje. En båd, der inviterer til et længere ophold om bord. Alt i denne Hallberg-Rassy er nøje gennemtænkt. Fra rig og sejlegenskaber, dækslayout til cockpit samt indretning – her er der tænkt på alt for at skabe komfort og plads, hvor det behøves.
 

Det faste kendte HR vindspejl med den specielle sprayhood giver en rigtig god beskyttelse i det dybe cockpit. Sejlføringen betjenes via tilbageførte hal nede fra cockpittet, hvilket betyder sikker sejlads under alle forhold. Og i havn har du via det skræddersyede cockpittelt en stor ”veranda”, som giver ly og extra plads også på en regnvejrsdag.

 

Det relativt brede teakbelagte dæk gør det både sikkert og let at komme frem og tilbage til stævnen selv under sejlads.

 

Hallberg Rassy 31 har et slankt skrog, som sammen med den relativt høje mast giver rigtig god fart under sejl. En HR-31 er en meget velafbalanceret båd, som går behageligt i søen og er let at sejle. Og er der ingen vind, eller er vinden imod, har du den trofaste Volvo Penta med trebladet foldepropel til at cruise dig sikkert frem.

 

Under dæk er der en klassisk indretning med et L-formet pantry om bagbord. Selvfølgelig med dobbelt vask med koldt og varmt vand, komfur med ovn, og et stort køleskab med isbox samt seperat søvandspumpe. Agten for pantry findes en stor og rummelig agterkahyt. God plads til opbevaring med hylder og garderobe. Om styrbord er navigationsbordet samt indgangen til et stort toilet med bruser. Centralt i båden er den relativt store og hyggelige salon med en siddekomfort, der er svær at slå for en båd af denne størrelse. Godt med plads til opbevaring i skabe og hylder. Salonen kan nemt laves om til to gode sovepladser. Foran salonen finder du så den hyggelige forkahyt med god plads til to.

 

Ejerne, som er anden ejere siden 2006, går i land. Han har løbende vedligeholdt og opdateret båden med bl.a. nye sejl, ny ZipPack, ny Webasto varmer, ny 3-bladet VP folde propel og meget mere. (Se pdf-fil for udstyr ovenfor).

 

Båden er i øjeblikket på land og vil blive professionelt klargjort med, ny membran på sejldrev, ny bund maling og professionel polering af fribord og ruf.

 

Hvis du er på udkig efter en velholdt kvalitets båd lige til at hoppe om bord i og sejle væk, så er dette et rigtig godt eksempel på en sådan.

 

Tag kontakt til den ansvarlige mægler Michael på mail michael@baadagent.dk eller telefon 2148 8880 for yderligere information eller for at aftale en besigtigelse.

 


Data:

LOA:                           9,62 m (31´7”)

LWL:                           8,26 m (27’1”)

Beam.                         3,30 m (10’10”)

Draft.                          1,71 m (5’7”)

Displacement approx.:  4.5 t  

Ballast approx.:            2.0 t

Water approx.:             190 l (Stainless steel)

Fuel tank approx.:          60 l (Stainless steel)

Holding tank approx.:     60l (Stainless Steel with level indicator)

Lloyds Certificate A (ocean)

Nøglefakta: Hallberg Rassy 31 MKI
Designer

German Frers

Værft

Hallberg Rassy Yachts

Længde

9.62 m

Længde i vandlinje

8.26 m

Bredde

3.30 m

Dybgang

1.71 m

Deplacement

4500 kg

Brændstof

60 L

Skrog nummer

46