Windy 28 Ghibli

Produktionsår: 1999

Beliggenhed: Ishøj

Værft: Windy

Pris: 499 000 DKK

( 767 011 SEK / 66 919 € )

Solgt

Print

Windy 28 Ghibli - Day / Weekend Cruiser fra 1999 i god stand klar til den nye sæson. Anden ejer sælger.

Windy er i dag Norges største bådproducent og bygger både i Norge og Sverige. Windy 28 Ghibli er den ægte Windy som satte trenden for Daycruiser da den kom frem - både når det gælder sejlegenskaber, kvalitet og finish.

Det store cockpit er flot og funktionelt for hele familien eller vennerne, når der står sol og badning på programmet. Separat toiletrum fungerer fint og forkahytten fungerer både til overnatning, omklædning og som stort stuverum. Perfekt for et par på tur, hvor man snildt kan klare en overnatning eller to. Alt er pakket pænt ind med blåt betræk på hynderne, solide håndlister og beslag. Teak på badeplatform og cockpitdørk er selvfølgelig standard.

Et kig i motorrummet afslører gennemførte tekniske installationer og god lydisolering. Med VP 8,2 GSi V8 motoren får man en benzinmotor med alt hvad dette står for. Der er en omgående reaktion og sublim accelleration som man kun opnår med en benziner.

Førerpladsen fungerer fint og er ergonomisk - enten man står eller sidder. Instrumentpanelet er overskueligt, enkelt og funktionelt. Båden sejler sublimt og har med sit V-formede skrog opnår man en rolig gang gennem søer, hvor andre tilsvarende må give op. 

Windys er populære kvalitetsbåde med god gensalgsværdi. Man får her en kvalitetsbåd og et godt image med i købet.

Denne Windy Ghibli har i sine første 6 år udelukkende sejlet i ferskvand, og siden den kom til Danmark i 2006, har den bare gået yderligere 160 timer med en total af godt 450 timer på uret. Nuværende ejer har i 2019 bekostet en helt ny overdækning til cockpit og sofagruppe som giver båden en finish, der giver et nylook og udstråler klasse. En senere test fra Bådmagasinet finder du her.

Specifikationer:

Længde : 8,45
Bredde: 2,70
Vægt: ca. 2.650 Kg 
Motor: VP V8, 8,2 GSi, 385 HK
Brændstof: 370 ltr
Vand: 80 ltr
Topfart: ca. 35-40 knob

Nøglefakta: Windy 28 Ghibli
Designer

Hans J. Johnsen / Geir Arnestad Design

Værft

Windy Boats AS

Engine

Volvo Penta

Længde

8.45 m

Bredde

2.70 m

Deplacement

2700 kg

Brændstof

370 L