Jeanneau Sun Odyssey 37

Produktionsår: 2000

Beliggenhed: Karrebæksminde

Værft: Jeanneau

Pris: 650 000 DKK

( 999 113 SEK / 87 169 € )

Solgt 2023-10-01

Print

Jeanneau Sun Odyssey 37 fra 2000, to kabiners cruising udgave med masser og masser af nyt udstyr - lige til at hoppe i og tage afsted.

Jeanneau Sun Odyssey 37 er videreudviklingen af Sun Odyssey 36.2, hvor 37eren er en fod længere, men alligevel 10 cm smallere og har 15% større sejlareal i krydsstellet, hvilket gør at hun ikke blot er noget større, men også har betydeligt bedre sejlegenskaber. Med Sun Odyssey 37 får man derfor det tætteste man kommer på en performance cruiser i denne størrelse. Jeanneau Sun Odyssey 37 er designet af Jeanneaus husdesigner Jacques Fauroux.

Denne JSO 37 er fra 2000 og i den mere luksusprægede to-kabiners version, hvor man har to master cabins - en for og en agter - samt et meget stort toilet/baderum med en dedikeret bruseafdeling/kabine og direkte tilgang til et stort vådskab, til det våde regntøj.

Forkahyt og hovedkabine er ens på begge versioner af JSO37, og med de store vinduer oplever man et lyst og venligt interiør med god plads og masser af stuverum overalt. Pantryet er meget veludrustet med blandt andet koldt og varmt vand, to vaske, saltvandshane, ENO komfur og en kæmpe køleboks med lille fryseenhed. I år er der yderligere tilgået et Dometic køleskab, så der er masser af plads til proviant og kølige drikkevarer om bord.

Nuværende ejere har plejet båden godt, hvor de blandt andet har byttet teakdækket ud med et nyt fra FlexiTeak, skiftet skylights og vinduer i ruffet, renoveret motoren og skiftet batterier og el i hele båden. Derudover er der sidste år investeret i et nyt stel sejl med EasyPack system fra Elvstrøm, samtlige fald og liner er udskiftet.
Til det bekvemme liv i havn er der også tilgået formsyede cockpithynder i lækkert læder. Og som det sidste er al navigationsudstyr inklusiv autopilot udskiftet til helt nyt fra Garmin. Her er alt fornyet indenfor Navigation, såsom, radar, plotter, AIS, autopilot m.m.

Båden er udstyret med targabøjle, hvorpå der er påsat solceller til løbende opladning af forbrugsbatterierne, her er det ligeledes muligt at hænge en gummibåd på de fastmonterede davider, og til de meget solrige dage, vil du kunne nyde skyggen i cockpittet under den fine skræddersyede bimini fra Kapell & Annat. Der er naturligvis et fuldt cockpittelt også til de køligere forårs og efterårs måneder.

Til almindelig cruising med familie og eller venner, vil du have rigeligt plads til såvel bagage som proviant til ophold om bord til selv den lange ferie.

En båd, som det er svært at finde noget at sætte en finger på, og man vil ikke have nødig at lave meget andet end almindeligt vedligehold i de næste mange år.

Du kan downloade den fulde udstyrsliste som pdf-fil ovenfor. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, bedes du kontakte den ansvarlige mægler michael via mail eller telefon.
 
Specifications:
LOA 11,40 m 
Beam 3.70 m 
Draft 1,93 m
Displacement approx. approx. 6,4 t 
Ballast approx.  2.000 kg
Water approx. 260 l
Fuel tank approx. 115 l
Black water tank approx. 1 x 60 l

Nøglefakta: Jeanneau Sun Odyssey 37
Designer

Jacques Fauroux

Værft

Jeanneau

Engine

Yanmar

Længde

11.40 m

Bredde

3.70 m

Dybgang

1.95 m

Deplacement

6500 kg

Brændstof

114 L

WIN Kode

FR-IRI00170F000

Ståhøjde i kabiner

1.90 m