Beneteau Oceanis 323

Produktionsår: 2006

Beliggenhed: Jyllinge

Værft: Beneteau

Pris: 535 000 DKK

( 843 996 SEK / 71 827 € )

Solgt 2023-06-17

Beneteau Oceanis 323 fra 2006. Enejers båd med masser af udstyr. Klar til sæson - bare hop i båden og tag afsted.

Beneteau Oceanis 323 er den mindste af Oceanis Range fra Beneteau, hvor værftet har kombineret meget gode sejlegenskaber med den komfortable live ombord fornemmelse, som et flertal af dets kunder efterspørger. Modellen har sit afsæt fra skroget, som Groupe Finot og Jean Berret designede i begyndelsen af 1990'erne til Beneteaus single-hand offshore-racer, Figaro.
Siden da er den blevet brugt til to andre sportslige Beneteau'er, First 310 og First 31.7,samt Beneteau Oceanis 323's forgængere i Oceanis-serien, 311 og 300.
Der er kun foretaget justeringer af stævn, agterskib og skrogsider, så de nu passer til det efterspurgte design, men undervandssektionerne er forblevet uændrede.


Denne model er fra 2006 og er blevet udstyret og passet af sin eneejer med alt hvad du behøver for nem sejlads og lange ophold ombord.

Båden er opgraderet med bovpropel, storsejl med gennemgående sejlpinde i et easypack system, et stort bovspryd/ankerplatform og en kæmpe næsten ny sprayhood og cockpittelt. Storsejlet og fok er fra 2017 og siden da kun moderat brugt. Genakkeren har kun været ude af posen ganske få gange, hvilket betyder, at der ikke er nogen større investeringer umiddelbart forestående.

Adgang til båden er let både over agterenden via badeplatformen gennem cockpittet på grund af det specialudviklede system til at dreje rattet 90 grader og ligeledes forfra via den specialdesignede bovspryd/platform.

Cockpittet er stort og passer nemt til hele besætningen både til søs og i havn omkring cockpitbordet som er i to størrelser med et ekstra skræddersyet ekstra bord lavet til de større måltider og fester ombord.

Under dæk finder du en utrolig rummelig og lys kabine som skyldes de mange koøjer, luger og topvinduer, der er et kendetegn på Oceanis Range fra Beneteau. Agterkahytten til bagbord er ejer kabinen i denne båd med en meget bred køje, masser af opbevarings plads og extra koøjer, hvilket giver dig en fornemmelse af at være i en meget større båd. Til styrbord finder du det meget store toilet med separat bruseområde og endda en dedikeret plads til det våde sejlertøj. Hovedkabinen er stor og lys med masser af plads omkring klapbordet og rigelig opbevarings muligheder i skabe og kistebænke. I forkahytten er der en rimeelig stor dobbelt køje samt stuveplads. I denne 2-kabine model har du også en dedikeret navigations plads / skrivebord lige foran toilettet.

For fuld liste over udstyret, kan du downloade pdf-filen ovenfor. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, bedes du kontakte den ansvarlige mægler via mail eller telefon direkte.
 

Specifications:

LOA.                                        10,01 m 

LWL.                                          8,89 m

Beam                                         3,28 m 

Draft                                          1,45 m (Shallow draft version)

Standing height cabin                  1,85 m

Displacement approx.                    4,2 t  

Ballast approx.                            1,1 t

Water approx.                          159 ltrs

Fuel tank approx.                       64 ltrs

Holding tank approx.                  60 ltrs (deck discharge)

Designer:                                  Groupe Finot

Engine:                                     Yanmar 3YM20 (21 HP)

 

Nøglefakta: Beneteau Oceanis 323
Designer

Jean Marie Finot

Værft

Beneteau

Længde

10.01 m

Længde i vandlinje

8.89 m

Bredde

3.28 m

Dybgang

1.45 m

Deplacement

4200 kg

Brændstof

64 L

Skrog nummer

465