Velkommen til Bådagent 2.0!

Velkommen om bord på vores nye hjemmeside, spritny og klar til at gøre livet nemmere for alle, der leder efter en ny båd. 

Velkommen om bord på vores nye hjemmeside, spritny og klar til at gøre livet nemmere for alle, der leder efter en ny båd. Vi har taget vores erfaringer fra over 2000 annoncerede både på vores gamle hjemmeside og kombineret dem med ny teknologi og moderne design – dette er resultatet. 

Først lidt historie. Bådagent blev grundlagt i 2005 af Niklas Forsén, der fik hjælp fra Niklas Karlsson (Klejm AB) til at bygge Bådagents hjemmeside. Karlsson var gymnasieelev og med en utrolig entusiasme og stor interesse for kodning lykkedes det ham at bygge hjemmesiden, der blev navet i Bådagents succes i mange år fremover. Ved lanceringen i 2005 var hjemmesiden hypermodern og fyldt med spændende funktioner. Med kun få opdateringer har hjemmesiden stået sin prøve indtil i dag, 18 år senere!

Vores nye hjemmeside, eller lad os kalde den Bådagent 2.0 😊, har først og fremmest fået et nyt udseende, mere moderne og nemmere at navigere. Men det faktum, at hjemmesiden også er bygget med moderne teknologi på en ny platform, muliggør nye funktioner, som i dag er grundlæggende. I modsætning til den tidligere hjemmeside er den for eksempel fuldt tilpasset mobil og vi kan udvikle siden videre uden at skulle arbejde med gammel kode.

Vi har bevaret alle de funktioner, som er blevet værdsat af de hundrede tusindvis af besøgende gennem årene, herunder listen over alle solgte både, hvor man kan se billeder og læse om mere end 1700 forskellige både. Derudover har vi tilføjet eftertragtede funktioner som for eksempel filtrering i listerne og en overvågningsfunktion.

Vi ser frem til yderligere 18 år med Bådagent 2.0. Velkommen til at udforske vores side, og vi håber, du vil føle dig hjemme!