Bavaria 34 Cruiser

Produktionsår: 2009

Beliggenhed: Humlebæk

Værft: Bavaria

Pris: 495 000 DKK

( 760 863 SEK / 66 382 € )

Solgt 2020-07-10

Print

Bavaria 34 Cruiser fra 2009 i rigtig flot stand med masser af udstyr. Totalt gennemgået og opgraderet af Humlebæk Værft i 2017, nu klar til sine nye ejere.

Denne rigtig flotte og unikke Bavaria 34 Cruiser er i 2015-17 totalt gennemrenoveret af det navnkundige Humlebæk Værft. Båden fremstår derfor næsten som ny med et stort antal opgraderinger og finesser, som gør at denne Bavaria 34 skiller sig ud fra alle andre.


Båden er ommalet i en flot lysgrå AWL Grip farve, der gør den utrolig vedligeholdelses nem (skal aldrig poleres), ligesom der blev pålagt et teakdæk, hvilket samtidig giver båden et meget eksklusivt look. Samtlige skroggennemføringer og ventiler blev skiftet, ligesom kølen blev forseglet med glasfiber, hvilket gør, at den aldrig ruster. Foruden dette fik hele aptering en opdatering med bl.a. nye lækre lyse alcantara hynder og madrasser, ny ovn, microbølge ovn, ny vandvarmer, nyt toilet mm. I 2018 fik båden ligeledes indbygget en bowthruster, hvilket tilsammen med den stærke VP D1 motor gør, at den er utrolig nem at manøvrere også i meget trange havne.

Da Bavaria i 2007 lancerede sit nye koncept, skrev pressen følgende:
Båden har en moderne fræk fremtoning, hvor samtidig værftets efterhånden højt værdsatte klassiske linjer er blevet bevaret. Den lange vandlinje har resulteret i meget fine sejlegenskaber. Mange nye gennemtænkte funktioner er blevet introduceret, bl.a. storskødets placering og betjening, der gør at du altid kan skøde til luv fra rorgængerens plads. Cockpittet er også blevet rekord stort med kistebænke så lange som 2,40 m samt som standard udstyret med et fast stort sammenklappeligt cockpitbord med opbevaringsplads. Den moderne lige stævn samt den brede agterende har givet plads til en utrolig rummelig indretning. Båden har hele 14 skylights og luger, hvilket resulterer i en formidabel lysfornemmelse indvendigt i båden og ligeledes bidrager til den frække udstråling. Badeplatformen er integreret i hækken og betjenes enkelt elektrisk.  

 

Båden er indrettet traditionelt med en stor agterkahyt, et meget veludstyret L-pantry om bagbord, og kortbord om styrbord. Bådens toilet med brus finder du om styrbord lige ved nedgangen fra cockpittet. Hovedkahytten er meget stor med en L sofa til bagbord og en sofa til styrbord. Det store salonbord kan foldes ud således, at der bliver god plads til hele besætningen og gæster. Forude findes endnu en dejlig lys og stor dobbelt kahyt.


Denne Bavaria 34 er blevet puslet om af sine ejere, og er nu søsat og klargjort til sine nye ejere. Lige til at tage af sted, om det er på den korte week-end tur eller en længere ferie.


Fakta:

Længde: 10,71 m
Bredde: 3,60 m
Dybgang: 1,90 m
Deplacement: 5700 kg
Motor: Volvo Penta D1-20, 18 hk, ca 640 timer
Dieseltank: 150 liter
Vandtank: 210 liter
 

Sejl:

Storsejl med gennemgående sejlpinde, Elvström dacron

Rullegenua, Elvstrøm dacron (Ny 2019)

Gennaker med stage (Ny 2017)

Furlex rulleforstag (nyt i 2017)

 

Navigation/Elektronik:

Magnetkompas

Raymarine ST60+ Log, Lod, vandtemp

Raymarine ST60+ Wind

GARMIN GS MAP 720 GPS Plotter

TV-antenne i mastetop

 

Øvrigt:

Webasto varmer

Trykvand (Koldt og varmt)
Komfur med Ovn (2017)
Microbølge ovn (2017)

Bowthruster (2018)

Teakdæk (2017)

 

Kig på den udførlige Udstyrsliste i pdf ovenfor eller tag kontakt til enten erik@baadagent.dk eller michael@baadagent.dk for mere information eller en evt. fremvisning.

COVID-19
”Båtagent henviser til at alle bådejere og intressenter følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, at ikke deltage i fremvisninger af både til salg, hvis ikke man er rask eller man har symptomer på sygdom, samt at holde behørig afstand og undgå fysisk kontakt.”

Nøglefakta: Bavaria 34 Cruiser
Værft

Bavaria Yachts

Engine

Volvo Penta

Længde

10.71 m

Bredde

3.60 m

Dybgang

1.90 m

Deplacement

5700 kg

Brændstof

150 L