Bavaria 34 Cruiser

Produktionsår: 2008

Beliggenhed: Höllviken

Værft: Bavaria

Pris: 650 000 SEK

( 55 317 € / 412 027 DKK )

Solgt 2021-07-30

Bavaria 34 Cruiser fra 2007/8 i rigtig flot stand og med masser af udstyr. Anden ejer sælger.

Bavaria er et veletableret bådmærke og er vel mest kendte for deres altid gode cruising/familie både. Kvaliteten er konsekvent høj, og det gælder naturligvis også for netop denne båd.

 

Her har den første ejer tilvalgt rigtig mange opgraderinger såsom en større motor, teak dæk, rulle mast, mikro bølge ovn, mm.,  og anden ejer har fortsat vedligeholdelsen af  båden på en eksemplarisk måde og endda foretaget yderligere opgraderinger såsom ny instrumentering, ny autopilot på rorstammen, nyt høj spec forsejl, nyt køleskab og meget mere.

 

Generelt har Bavaria både fra denne æra masser af plads og denne Bavaria 34  Cruiser  har derfor masser af opbevaringsplads i under dæk og er meget velegnet til familien, der kan lide at være om bord i lang tid.

 

Når du kommer under dæk finder du om bagbord et stort L-formet pantry med masser af gode opbevaringsmuligheder i skabe og skuffer til porcelæn og proviant. Der er et stort gaskomfur med ovn, mikrobølgeovn, køleskab og dobbelt vask. Agten herfor finder man en meget generøs agterkahyt med dobbeltkøje, også med masser af plads til stuvning personlige ejendele. I styrbord side finder du navigationsbordet med udstyr som kontrolpanel og ba denne finder man det generøse toilet / badeværelse om bord.

 

Salonen er centralt beliggende med masser af plads til hele besætningen. Her er masser af god siddekomfort. Forpeaken består af en dejlig dobbelt køje i fuld længde samt garderobeskabe og hyldeplads.

 

Cockpittet er enormt med plads til hele besætningen. Denne model er blevet valgt med teak dæk, som ikke kun gør at båden ser godt ud, det tjener også som et meget sikkert område for at arbejde på dækket. Teakdækket er lige blevet vedligeholdt, og ser næsten ud som nyt.


Fakta

Længde: 10,71 m

Bjælke : 3,60 m

Udkast: 1,9 m

Deplacement: 5700 kg

Dieseltank: 150 liter

Vandtank: 210 liter


UDSTYR
Se vedhæftet PDF-fil ovenfor.
 

Bådagent appellerer til alle bådejere og spekulanter om at følge anbefalingerne fra Sveriges Sundhedsagentur, om at afstå fra at besøge en båd til salg, hvis du ikke er rask, at holde god afstand og så vist mulig at undgå berøring.

 

Bådagent kan tilbyde både overkommelig finansiering og gode forsikringsløsninger

 

Nøglefakta: Bavaria 34 Cruiser
Værft

Bavaria Yachts

Engine

Volvo Penta

Længde

10.45 m

Bredde

3.60 m

Dybgang

1.90 m

Deplacement

5700 kg

Brændstof

150 L