Michael Staufeldt-hero-images

Bådmægler
Danmark Øst

Bådmægler Øst Danmark

Michael Staufeldt er vores bådmægler for Danmark øst og har arbejdet i den maritime branche den største del af sit liv. Michael indledte sin karriere til søs, men efter en kort karriere der, kom han på landsiden med ansvar indenfor teknisk operation og senere virksomhedsledelse i den maritime sektor.

Michael har arbejdet 16 år som projektleder og direktør i udlandet, hvor han blandt andet har boet med sin familie i Tyskland, England, Sverige og Afrika, senest som direktør for et Svensk Hollandsk joint venture, der leverer havnebugser services i Skandinaviske lande. Michael arbejder ud fra sit kontor lige nord for København.

Lige siden Michael besluttede at gå den maritime vej har han interesseret sig for fritids sejlads, og indledningsvis kom lysten gennem tiden på søfartsskolen, hvor fritiden blev fordrevet med jollesejlads i Alssund. Efter at han fik sin første hyre som styrmand købte han sin første sejlbåd en IF, og siden har der altid været en båd i familiens eje, Maxi 95, Great Dane 28, Larsen 25, Bianca 107, Folkebåd, Hanse 400, en Halberg Rassy 37 og senest en Hallberg Rassy 38. I alt er det blevet til 38 år med ture i Skandinavien, Nordeuropa og England i egen båd.

Om det drejer sig om skibe i erhvervs øjemed eller om fritidsbåde, så er Michael en kender. Teknisk er der ikke en situation, som han ikke har oplevet, og hvis I vil vide noget om bugserbåde, så kan I godt sætte jer ned til en interessant fortælling.

Michael taler foruden dansk, tysk engelsk og svensk flydende, og har stadig sine Skibsfører papirer, som han har vedligeholdt gennem ad hoc arbejde på de skibe han har opereret og ledet.

Jeg har 10 både til salg lige nu

{{total}}af {{boats.length}} både

Jeg har tidligere solgt 51 både siden April 2019

{{total}}af {{boats.length}} både