Salona 37

Produktionsår: 2009

Beliggenhed: København

Værft: Salona

Pris: 875 000 DKK

( 1 380 368 SEK / 117 474 € )

Solgt 2021-05-31

Salona 37 fra 2009 i god stand sælges af første ejer. Lige søsat og forårsklargjort klar til sine nye ejere.

Salona 37 blev bygget af AD Boats i Croation efter design af Jernej Jakobin (J&) i perioden fra 2007 til 2011. Bådanmelderne dengang roste designet og båden til skyerne som den nærmest perfekte kombination af performance og cruising i størrelsen 10-12 meter. Af den grund blev båden også samme år tildelt Årets båd titlen (Boat of the Year) såvel i Europa som i USA.

 

Hjertet I Salona 37s k onstruktion er en stålramme, som binder såvel mast og køl som hele skroget sammen. Hele denne ramme er endvidere dækket af en stærk glasfiber måtte armering. En af dommerne ved Boat of the Year ceremonien udtalte den gang - denne konstruktion er som et kunstværk, der samtidig demonstrerer seler og livrems princippet indenfor sikkerhed i bådbranchen. Skroget er af massiv glasfiber under vandlinien med en kerne af Airex over vandlinien og i dækket. Der er endvidere vandtætte skot for og agter, og det agterste er foran rorstammen som en yderligere sikkerhedsforanstaltning.

 

Denne Salona 37 har den medium køl på 2 meter, tre kabiner layout og fuldt Harken dæksudstyr. Hun har derudover fået teakdæk og opgraderet salon og kahytter med Alcantare stof på hynder samt extra skabe i salonen. Man kommer let og sikkert frem og tilbage på de brede sidedæk. Den store ankerbrønd kan anvendes såvel som opbevaring af spiler under kapsejlads og ellers rigelig stor til såvel anker, kæde, fendre mm under normal tursejlads. Både ankerspillet og forsejls furleren har ligeledes fundet plads i brønden under dæk.

 

Salona 37erens kapsejlads egenskaber er en selvfølge, men dersom man udelukkende ønsker at anvende båden til crusing, så vil man finde stor nydelse i, at hun er både hurtig og utrolig behagelig at opholde sig i som en god kombination af begge verdener. Under dæk er hun lavet til at begå sig til søs med sikre pilot/søkøjer over sofaerne i salonen, men disse er designet således, at de fungerer lige så fint som ryghynder til de ellers store hynder i salonen i det daglige.

 

Denne Salona 37 er blevet passet af sin første ejere lige fra hun kom ud af værftet, hvor de selv hentede hende hjem til Danmark. Hun er blevet løbende opdateret, og står nu klar til sine nye ejere.

 

Ovenfor kan I downloade en udførlig udstyrsliste i pdf. Men tag også meget gerne kontakt til den ansvarlige mægler, dersom I skulle have nogle spørgsmål.


Båden kan også opleves i 360 graders billeder på vores virtuelle bådudstilling http://www.boatagentshow.com

 

Data:

LOA: 12,29 m

Bredde: 3,60 m

Dybgang: 2,0 m

Fuel: ca. 150 ltr

Vand: ca. 130 ltr.

Weight: ca. 6400 Kgs

Ballast: ca. 3,400 Kgs

 

Bemærk: Boatagent tager Covid 19 meget alvorligt, og alle fremvisninger vil blive gennemført under nøje overvejelse og i henhold til myndighedernes anbefalinger. Enhver, der ikke føler sig helt rask, bør til enhver tid blive hjemme.

 

Nøglefakta: Salona 37
Designer

J&J Yacht Design

Værft

Salona (AD Boats)

Engine

Yanmar 3YM30

Længde

11.29 m

Bredde

3.60 m

Dybgang

2.00 m

Deplacement

6400 kg

Brændstof

150 L

Skrog nummer

87

Similar sold boats