Olsen 370

Produktionsår: 2014

Beliggenhed: Struer

Værft: Olsen

Pris: 1 095 000 DKK

( 1 715 754 SEK / 146 832 € )

Solgt 2023-09-21

Dette er en båd, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og sejlegenskaber, og uden skelen til pris.
Olsen 370 er en smuk båd med et effektivt design der smagfuldt hylder rene moderne linjer, og med et enkelt og gennemtænkt dæks- og cockpit layout, der gør det muligt for én person at sejle båden effektivt. Virkelig en båd for den kræsne og kvalitetsbevidste sejler, der ønsker sig en båd med et design der skiller sig ud fra mængden.

Performance og æstetik gennemsyrer Olsen 370, der med dens store og velindrettede teak beklædte cockpit, matchende bådens dæk, og den åbne og minimalistiske indretning om læ, alt sammen indbyder til mange timer på vandet og ophold ombord i en længere ferie, hvilket understøttes af bådens høje fartpotentiale.

Det avancerede skrog- og køldesign sammenholdt med et effektivt sejlplan, giver båden et højt fartpotentiale under alle forhold, samtidig med at båden er stiv og retningstabil. Det gennemtænkte layout gør det til en sand fornøjelse at sejle båden. Stor sejlerglæde, og en effektiv motor, til havnemanøvre, og når vinden svigter.

Alt sammen i høj kvalitet, fra den effektive torpedo køl, det vakuum infuserede skrog og dæk, til det teakbeklædte dæk og cockpit og den smukke mahogni aptering. Og hvor alt dæksudrustning ligeledes er fra øverste hylde.

Om læ får man indtryk af at være ombord i en noget større båd. Den åbne indretning udmønter sig ved en fin sammensætning af mahogni, sandblæst akryl, hvid skrog garnering og de sorte læderbeklædte køjer. Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer og håndværkstandarden er høj.

Selv om ideen bag konstruktionen oprindeligt var at designe en smuk og hurtig performance cruiser i høj kvalitet til shothanded kapsejlads og weekendture, så har båden med dens rummelige og dybe cockpit og den overraskende rummelige kahyt, med et velproportioneret pantry og toilet, potentiale til meget mere.

Denne Olsen 370 er fra 2014 og har byggenummer 5. Der er i alt bygget 6 både, hvoraf de 4 sejler i Schweiz.

Alt i alt fremstår båden i pæn velholdt og opdateret stand. Båden har været opmagasineret i hal hver vinter, og har haft samme ejer fra ny.

Et velholdt én ejers Olsen 370 eksemplar der skal opleves. Båden er klar til nye eventyr med en ny ejer.

 

 

Specifikationer:

LOA 11,50 m

LWL 10,00 m

Beam 3,20 m

Draft 1,80 m

Displacement approx. 4.950 kg

Ballast approx. 2.005 kg lead

Fresh water tank approx. 90 l

Diesel fuel tank approx. 60 l

Holding tank, stainless steel approx. 30 l

Hot water tank approx. 30 l

Motor: Yanmar 4JH4E, 54 hp

CE Certificate A (Ocean)

Design: Peter Bjørn Olsen


Båden ligger i Struer.

 

For yderligere information se PDF ovenfor, eller kontakt ansvarlig mægler Lars Legarth direkte på: lars@baadagent.dk eller på: +45 4054 8722.

 

 

 

Nøglefakta: Olsen 370
Designer

Peter Bjørn Olsen

Værft

Olsen Yacht ApS

Engine

Yanmar

Længde

11.50 m

Bredde

3.20 m

Dybgang

1.80 m

Deplacement

5 kg

Brændstof

60 L

Skrog nummer

5

Similar sold boats