Neptunus 129

Neptunus 129

Produktionsår: 1991

Beliggenhed: Holbæk

Værft: Neptunus

Pris: 550 000 DKK

( 861 026 SEK / 73 715 € )

Solgt 2024-04-10

Print

Neptunus 129 AK / FLY Motorbåd i rigtig god stand. Her er boligen til søs med mulighed for langtids cruising på første klasse.

Neptunus 129 AK / FLY blev designet og bygget af det navnkundige Neptunus Shipyard B.V. i Holland i 1992. Dette værft er berømt for sine kvalitets- og luksus Motorbåde med deres imponerende ruminddeling med masser af lys og bekvemmelighed samt deres fantastiske søgående egenskaber, hvilket har gjort dem eftertragtede som langtids cruisere, og som boligen til søs.

Neptunus 129 blev bygget i flere variationer, men denne er den absolutte top of the range model med en unik ”Owners Cabin” agter og de yderst pålidelige Volvo Penta TAMD motorer med tilsammen ca. 620HK. Agterdækket vil man enkelt kunne lukke helt af for vind og vejr, således at man har en stor veranda i forbindelse med hovedsalonen.

Båden har meget sikre gangarealer rundt om båden og rummelige pladsforhold på dæk, hvilket yderligere giver en god fornemmelse for pladsudnyttelsen om bord. Der er en god rum- og pladsfornemmelse overalt i apteringen, som fordeler sig over ialt fire opholdsområder; hovedsalonen med separat styreplads, det centrale pantry og spisestue område, den forreste store ”gæstekabine / soveværelse” samt den store ”Owners Cabin” med separat nedgang fra hovedsalonen agter.

Du kommer ind i hovedsalonen via en stor skydedør fra agterdækket/ verandaen, og her bliver du overvældet af et indtryk af lys og plads udover det man normalt forventer af en båd af denne størrelse. Der er store vinduer omkring hele salonen, hvilket giver masser af lysindfald, ligesom det giver en vidunderlig udsigt til verden udenfor.

I bagbord side af salonen finder du den veludrustede styreplads, hvorfra man har et rigtig godt overblik over navigationen samt kan forblive I god kontakt med gæsterne om bord.

Man kommer ned I spiseafdelingen fra en nedgang forrest I salonen, og her overraskes man igen af den rigelige plads, hvor der til bagbord findes et reelt køkken med alt du behøver samt masser af skabs og bordplads til at forberede den store middag. I styrbord side er der en stor spiseplads som egentlig vil kunne betegnes som en reel spisestue.

Foran dette område forefindes skibets ene store soveværelse med egen indgang til et af de to toiletter om bord. Soveværelset har masser af skabs- og stuveplads til den store garderobe.

Fra hovedsalonen agter kommer du ned i bådens egentlige ejerkabine, som foruden en diagonal stillet dobbeltseng har eget toilet med separat bruserum. Her er ligeledes masser af skabs- og stuveplads til hele garderoben og til mange måneder hjemmefra.

Der er i alt tre dæk på båden. Agten for salonen findes det store agterdæk, som kan omdannes til en udendørs veranda med masser af plads til at kunne grille og spise udenfor. Herfra er der direkte adgang til en skøn badeplatform. Ovenover salonen findes den store Fly Bridge med udendørs styreplads. Her har du det helt store overblik såvel under fart, som ved snævre havnemanøvrer. Foran salonen findes et kæmpe fordæk med masser af plads til solbadning.

De to kraftige VP TAMD 61A er nemme at komme til via en separat “walk in” ind til et decideret maskinrum for enkel vedligeholdelse. Disse motorer er kendte for deres pålidelighed og behagelige gang. De giver båden en behagelig march fart på 8-10 knob og en top fart på 18-20 knob. 

Denne Neptunus 129 er helt unik på sin egen måde, og vil kunne give sine fremtidige ejere et utal af muligheder for at udleve sin drøm, det være sig til langtids cruising, sommerhus eller fuldtidshus på vandet eller en kombination af det hele.
 
Specifikationer:
Length over all: 12,9 m
Beam: 4,20 m
Draft: 1,20 m
Displacement:  14.000 kg
Hight over water line: ca. 4,5 meter
Engine: Volvo Penta TAMD 61a: 2 x 306 HK
Diesel: approx. 800 Ltr
Holding tank: approx 200 Ltr
Freshwater: approx. 500 Ltr

For yderligere information kontakt den ansvarlige bådmægler michael@baadagent.dk direkte. Flere billeder samt udstyrsliste på vej.

Nøglefakta: Neptunus 129
Værft

Neptunus Yachts BV

Engine

Volvo Penta

Længde

12.9 m

Bredde

4.20 m

Dybgang

1.20 m

Deplacement

14000 kg

Maks. Højde

4.50 m

Brændstof

800 L

Skrog nummer

7

WIN Kode

ZCC43007F091

Ståhøjde i kabiner

2.00 m

Similar sold boats