Moltedo 76

Produktionsår: 1972

Beliggenhed: Vallensbæk

Værft: One-Off

Pris: 775 000 DKK

( 1 176 340 SEK / 103 947 € )

Moltedo 76 - Sommerboligen på vandet. Bragende flot mahogni bygget Ketch. Bådplads med skøn udsigt kan evt. overtages!

La Vita er en klassisk ketch rigget motorsejler bygget gennemgående i mahogny på Moltedo Skibsværft i Santa Margharita Italien. Båden blev special bygget til en højtstående leder i Olivetti koncernen og har siden haft fire ejere, hvor nuværende ejer har foretaget løbende gennemgribende renovering af båden tilbage imod det originale design.

La Vita er den perfekte sommerbolig til den som ønsker at bo på vandet. Her er der plads til mange, såvel inde som i særdeleshed på de helt vidunderlige udendørs arealer med et skønt massivt teak dæk at opholde sig på, om det er til en stille kop kaffe, en sundowner eller en udendørs middag med familie og venner.

Båden er meget lys og åben over dæk med en kæmpe dagsalon i umiddelbar forlængelse af det store styrehus og thekøkken.

Salonen er skibets centrum, spisesal og dagligstue med panorama udsigt 360 grader rundt. Herfra er der udgang til det store agterdæk hvorfra skibet styres, når det sejler for sejl. I havn er dette naturligvis en fantastisk veranda med plads til det store selskab.

Foran salonen finder man styrehuset med et the-køkken samt nedgang til skibets owners cabin med walk in closet/børneværelse og eget toilet og bad. Fra styrehuset findes ligeledes nedgang til skibets pantry/køkken.

Agter i salonen findes nedgang til skibets gæsteafdeling med to separate soverum med hver sit toilet og bad.

Motorrummet med fuld stå højde tilgås via en dør fra køkken/pantry. Her findes mindre værkstedsplads samt masser af stuveplads til motorreservedele. Afløb fra samtlige bad og toilet samløber til en stor fækalientank.

Foran for styrehus findes kæmpe fordæk med solplads samt nedgang til mindre mandskabskahyt med tre køjepladser. Dette område anvendes dog for tiden til opmagasinering af stores fendere mm.

Nuværende ejere havde for nogle år siden skibet på værft i Gilleleje hvor bunden blev total gennemgået, pålagt helt ny isforhudning samt skibets master totalt skrabet i bund og nylakeret med Coelan efter alle kunstens regler. Dækket er blevet totalt gennemgået og er ved at være færdig restaureret. Båden er vel isoleret og nuværende ejere har boet på båden on / off året rundt. 

Af personlige årsager ønsker ejere nu at gå i land og søger derfor nye ejere, som vil tage sig kærligt af La Vita i årene fremover.

Tag kontakt til mægler Michael Staufeldt på telefon 2148 8880 eller på mail michael@baadagent.dk for yderligere spørgsmål og evt. fremvisning.

Data:
Længde    :  23,00 m
Bredde      :   5,35 m
Dybgang   :   2,50 m
Motor       :  Perkins 2 x 215 HK
Generator :  Køhler 6,5 kW til 230 Volt
Diesel        : 3.400 ltr i to tanke samt 500 ltr dagtank
Ferskvand : 2 x 1.250 ltr
 

Nøglefakta: Moltedo 76
Designer

Cantiere Moltedo

Værft

Moltedo Shipyard

Engine

Perkins

Længde

23 m

Bredde

5.35 m

Dybgang

2.50 m

Deplacement

30000 kg

Kølvægt

Bly

Brændstof

3400 L

Skrog nummer

1

Ståhøjde i kabiner

1.95 m

Similar boats for sale