Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Sälja båt

Sælge båd? Bådagent hjælper dig

Vores bådmæglere er fordelt over hele Skandinavien mm. – kontakt den som er nærmest dig for spørgsmål om salgsopgave eller fri vurdering af din båd

Herunder kan du læse om fordelene ved at benytte Bådagent når du skal sælge din båd

Sælg båd? Kontakt Bådagent
- Kontaktoplysninger og information om vores mæglere – klik her
- Kontaktformular – indsæt dine oplysninger og vi kontakter dig!

Nogle vigtige faktore for en vellykket bådhandel

1. Vælg en mægler som er dygtig til markedsføring og som vises ofte og i de rigtige sammenhænge

Bådagent har et kontinuerlig flow i deres markedsføring: annoncering i dagspressen, medvirkende på bådmesser, repræsentation på havnene og et godt udbredt kontaktnet. Bådagent hjælper dig med billeder, salgsprospekt, tekster, udrustningsliste og dolumentation

2. Vælg en målbevidst mægler med stærk drivkraft

Bådagent repræsenterer ingen agenture, marinaer eller geografiske tilhørsforhold. Bådagent repræsenterer de både vi har til salg – intet andet. Dette garanterer høj salgspris og en hurtigere afslutning. Den båd vi sælger får 100% fokus.

3. Vælg en mægler som giver dig fuld adgang til din båd - uden unødig hoppen frem eller tilbage af fremmede.

Bådagent giver dig fuld adgang til din båd under salgsperioden eftersom vi fremviser den der hvor den hører til. Dette sikrer også at folk ikke bare hopper unødigt ombord. Vi gennemfører kun personlige fremvisninger med seriøse kundeemner.

 

4. Vælg en mægler som giver dig gode vilkår

Bådagent kan være billige, da vi ikke har omkostninger til bådbroer, drift af havne, ejendom eller andre fordyrende omkostninger (som desuden koster penge om vinteren hvor der alt andet lige ikke er meget omsætning). Hos Bådagent nøjes du alene med at betale for vores salgsarbejde – intet andet!

5. Vælg en mægler med salgsgaranti

Bådagent bliver enige med dig om en pris du er tilfreds med og som forventeligt kan opnås. Når vi ikke i mål, kan du til enhver tid afbryde samarbejdet med os uden at det koster dig noget. Det er med andre ord os der risikerer et økonomisk tab – ikke dig som kunde hos os.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Solgte både