Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Båtvärdering
Benyt en af vores erfarne bådmæglere til vurdering af din båd. Henvend dig i første omgang til den mægler som befinder sig i den region hvor båden ligger.

Bådvurdering

Bådagent kan lave en professionel vurdering af din båd. Vi har mange års erfaring med at sælge både i vores mæglervirksomhed og har god fornemmelse af markedet. Vi er medlemmer af Sweboat hvilket giver os adgang til branchestatistik hvor vi kan se de faktiske handelspriser for solgte både i Sverige. Vi har også et eget register over egne solgte både siden 2005 at gå ud fra. Vi henviser dig i første omgang til den mægler nærmest dig. Søg mægleren under fanen "kontakt os"

Der findes mange anledninger til at få vurderet en båd. Her følger nogen eksempler:
Konkursbo med en båd på inventarlisten. Vi hjælper kurator med at finde frem til den rette værdi for båden.

Arv – når en eller flere har arvet en båd og skal have fastsat værdien.
Gave – når en eller flere har fået en båd i gave og skal have fastsat værdien
Skilsmisse
Delejerskab hvor en eller flere parter skal købes ud
Forsikringssager hvor der er behov for en fri vurdering uden om den værdi forsikringsselskabet har sat.
Forsikringsselskab er også velkomne til at benytte os for vurdering af både

Priser
Vi debiterer kr. 850 + moms pr. time. Du får 2 originaldokumenter fra Bådagent Danmark samt en forlods besked via mail. En "skrivebordsvurdering" tager ca. 1,5 – 2 timer. Med skrivebordsvurdering afgiver vi en vurdering hvor vi udfra tilsendt mail eller brev får udrustningsliste, beskrivelse og måske fotos. Herefter vurderer vi båden udfra dette og en velfungerende båd i normalstand.
En vurdering baseret på ovennævnte er i de fleste tilfælde tilstrækkelig. Vi kan formodentligt også køre ud og kigge på båden og gennemgå den ordentligt for at bedømme stand. I dette tilfælde debiterer vi kr. 850 + moms for arbejdet med analyse og branchestatistik. Øvrig tid; rejse samt undersøgning af båden: kr. 625 + moms pr. time. Hertil kørselstillæg.
Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Solgte både