Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Anvendelsesvilkår og integretitetspolicy


Tak fordi du besøger Bådagant Danmnarks hjemmeside www.baadagent.dk

Nedenfor redegør vi for de regler der gælder ved anvendelsen af de webpladser som stilles til rådighed af Båtagent Sverige AB. Ved at gå ind på www.batagent.se / www.baadagent.dk betragtes det som at du har accepteret disse vilkår. Bådagent Danmark / Båtagant Sverige AB forbeholder sig retten til når som helst at ændre disse vilkår, men også til at opdatere eller ændre hjemmesiden.

Retten til at anvende materiale på hjemmesiden mm.
Materialet på hjemmesiden kan være beskyttet i henhold til ophavsret loven. Dette gælder f.eks billeder og tekster. Det er ikke tilladt at mangfoldiggøre, dele eller på anden måde tilgængeliggøre ophavsbeskyttet materiale uden tilladelse fra rettighedsindehaveren. Rettighedsindehaveren kan være Båtagent Sverige AB eller andres materiale Båtagent Sverige AB har købt rettigheder til at anvende.

Håndtering af personoplysninger
Båtagent Sverige AB registrerer og behandler kundehenvendelser, kunder og øvrige personers personoplysninger og kontaktoplysninger i vores database. Disse anses som værende registranternes samtykke til at benytte oplysninger via vores hjemmeside eller email til Bådagent. Formåletmed behandlingen af personoplysninger er i første omgang at administrere formidlingen af både samt at fyldestgøre indgående aftaler eller anmodninger om handlinger som kræves inden en aftale indgåes. Dette omhandler publicering af oplysninger og billeder på egne eller samarbejdspartneres hjemmesider for markedsføring af den båd som formidles.

Båtagent Sverige AB / Bådagent Danmark deler aldrig personoplysninger til trediepart men kan anvende dem til vores tjenester, produkter og samarbejdspartnere. Du har som kunde altid ret til at afvise sådanne mails og anmode om slettelse fra vores database hvis det ønskes.
Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Solgte både