Sirena 44

Produktionsår: 1985

Beliggenhed: Almösund

Værft: Sirena

Pris: 795 000 SEK

( 69 361 € / 517 208 DKK )

Solgt 2018-10-04

Print

Hurtig, stiv, smuk og velbygget kvalitetsbåd designet af Håkan Södergreen og bygget hos Finske Lito Marin. Fremstår meget flot. En båd der skal opleves!

Denne meget smukke og velsejlende båd skal nu efter mange års fantastiske oplevelser  hjemme og i Caribien have nye ejere. Nuværende ejere købte båden med det formål at opleve Blue Water Cruising på bedste vis. Båden var netop blevet opdateret med ny motor Volvo Penta D2 55hk og en 3 bladet Max prop propel. Riggen udskiftet til en 2 meter lavere og ekstra kraftig Performance Spars med 3 salinger og hele det nye set-up som skabt til sejlads på de store vande. I 2013 har båden fået ny gearkasse. 2017/2018 nye batterier.

 

ALT på båden er nænsomt og vedvarende vedligeholdt. Alene det flotte teakdæk fremstår tydeligt velplejet og alle 2.450 skruer er skiftet inklusive propper. Vi taler om ca. 1.000 mandetimer og resultatet taler for sig selv. Cockpittet er komplet belagt med nyere teakbelægning og er en fryd at se og opholde sig i. Båden er udrustet til langturssejlads og har oplevet verden, men fremstår den dag i dag som en båd der har levet et trygt liv i beskyttede hjemlige farvande.

 

Fra cockpittet går man via en god bred tappe ned i den store rummelige salon. Om bagbord et stort velfungerende pantry med gaskomfor, varmt og koldt vand, køleskab og stor dejlig fryseboks. Om styrbord navigationsplads. Salonen fremstår flot med ny vinylloft og masser af skabsplads hvilket vidner om en båd bygget til sejlads og ophold. Via skabsgang kommer man frem til forpeak med dobbeltkøje (1 ½ mandskøje).

Styrbord agter toilet med mulighed for dusch og helt agter stor dejlig owners cabin med den helt store køjeplads.

 

Sirena 44 er for sejlerfamilien der værdsætter Finske Lito Marins kvalitetsbyggede både, familien der vil have en tryg og sikker blue water cruiser men som samtidig ønsker at kombinere det sikre med det hurtige. Det er en båd der er skøn at sejle. At den er optimeret yderligere med en kraftigere rig, kraftig Volvo Penta motor og en ejer der kompromisløst har passet og plejet båden gør det til et ekstra godt køb.

 

Båden er danskejet men har fast plads i den svenske skærgård, hvor den bliver professionelt plejet af et svensk værft, der ligeledes står for klargøring og vinteropbevaring.

Nøglefakta: Sirena 44
Længde

13.55 m

Længde i vandlinje

10.85 m

Bredde

3.78 m

Dybgang

2.2 m