Hallberg-Rassy 42E Ketch with Doghouse NEW PRICE

Produktionsår: 1981

Beliggenhed: Nordjylland

Værft: Hallberg-Rassy

Pris: 995 000 DKK

Sjældent udbudt eksemplar af den populære HR-42E. Båden er ketch rigget og med integreret dog house (Hardtop med vindskærm). Båden er i original velholdt stand. Motor og teakdæk er fornyet. Hallberg-Rassy 42 (E) blev bygget fra 1980 til 1991 i 255 enheder. Båden er beundret for sine gode og sikre sejlegenskaber og det rene flush dæk, og mange både har sejlet rundt om jorden. Hallberg-Rassy er en af de mest respekterede bygherrer i Europa, og deres omdømme afspejles i 42E's konstruktion. Byggekvalitet, både strukturelt og kosmetisk, er meget god. Skroget er massivt glasfiber afstivet med stringere og fuldt glassede skotter; dækket er konstrueret med en kerne af PVC-skum. Samlingen er glasset over, så skrog og dæk sammen danner en monokrom struktur; Jernballasten er indkapslet i den lange finnekøl. En båd, der også tilbyder en rummelig og velindrettet aptering under dæk, hvor interiøret er lavet i den bedste håndværksmæssige kvalitet. Båden er klar til nye eventyr med nye ejere.

HR-42 er et andet godt eksempel på en Hallberg-Rassy, hvor gode og stabile sejlegenskaber går op i en højere enhed, sammen med et sikkert centercockpit, et rent flush teakdæk og et veludnyttet interiørdesign med god komfort og uhindret passage under dæk fra den ene ende af båden til den anden. En båd, der inviterer til lange ophold om bord. En ægte og pålidelig Blue Water Cruiser.
Båden er rummelig med en god indretning under dæk. Det velkendte Hallberg-Rassy layout under dæk i centercockpitbådene kommer virkelig til sin ret, når man kommer op på 42 fod, hvor der er god passage til veldisponeret agter kahyt med eget toilet samt uhindret adgang til det store motorrum.
Der er også et stort kahytsområde med toilet i stævnen. Derudover selvfølgelig en rummelig salon, stort navigationsområde og et velindrettet pantry med alle fornødenheder og kapacitet til lange ophold om bord.
Bådens sikre søegenskaber understøttes af nem håndtering for motor og ved havnemanøvre, takket være en stærk og effektiv motor og en effektiv bovpropel.
En velholdt HR-42, der skal opleves.

Specifikationer:
LOA 12,93 m
LWL 10,50 m
Beam 3,78 m
Draft 2,05 m
Displacement approx. 11.500 kg
Ballast approx. 4.500 kg Incapsulated steel keel in deep bilge
Fresh water tank approx. 550 l
Diesel fuel tank approx. 395 l
Holding tank 2 approx. 50 l
Hot water tank approx. 40 l

Design: Christoph Rassy / Olle Enderlein

Engine:
Volvo-Penta MD22, 4 cyl., 55 HP (New 1989)
Engine hours approx. 2000 hrs
3-blade propeller, shaft
Båden ligger i Danmark


For yderligere information se PDF ovenfor, eller kontakt ansvarlig mægler Lars Legarth direkte på: lars@baadagent.dk eller på: +45 4054 8722.


Print
Nøglefakta: Hallberg-Rassy 42E Ketch with Doghouse NEW PRICE
Designer

Christoph Rassy / Olle Enderlein

Værft

Hallberg-Rassy

Engine

Volvo-Penta

Længde

12.93 m

Bredde

3.78 m

Dybgang

2.05 m

Deplacement

11500 kg

Kølvægt

4500

Maks. Højde

12 m

Brændstof

395 L

Skrog nummer

24

Ståhøjde i kabiner

1.95 m