44 Fod Aluminium Yacht

Produktionsår: 1975

Beliggenhed: Ishøj

Værft: One-Off

Pris: 500 000 DKK

( 768 548 SEK / 67 053 € )

Solgt

Print

44 Fods Aluminium Motor Yacht til tur eller bolig. Klar til langtur, den store kanaltur, eller som bolig for den som ønsker en unik bolig i det maritime miljø.

Denne unikke 44 fods Aluminium Motorbåd er tegnet af den oprindelige ejer A.E. Haaning og beregnet og bygget af Dan Olsen i 1975 i Sønderborg. Det var meningen at båden skulle gå i produktion, men det blev kun til denne ene.

Båden har klassiske motorbåds linier, der sikrer en behagelig gang i søen, der er gode og sikre dæks- og gangarealer omkring hele båden, samt en rummelighed, der giver et indtryk af god plads og funktionalitet i de tre beboelsesområder, hovedkahyt, soveafdeling og pantry/køkken med spiseplads.

Man kommer ind i hovedkahytten via en dør i bagbordsside agter og bliver her mødt af plads og lys, som kun sjældent opleves i en båd af denne størrelse. Her har de nuværende ejere omgjort salonen til et stort rum, hvor man foruden den faste styreplads, har rig mulighed for at indrette sig, som var det en sædvanlig dagligstue. I bb side er der indbyggede skabe under sidedækket, og i stb side er der mulighed for at enten etablere lignende eller at lave en indbygget bogreal. Hele salonen er omgivet af vinduer, der med elegante persienner giver mulighed for at skabe privatliv eller skygge for solen.

Fra hovedsalonen går man et par skridt ned agter ind i det velindrettede pantry/køkken med egen spiseplads. Også her har de nuværende ejere lysnet kabinen og derved skabt et rum, som virker både imødekommende og hyggeligt. Ikke mindst installationen af Morsø brændeovnen i midten bidrager til denne fornemmelse. Pantryet er vel funktionelt, med nyt ENO komfur og køleskab med dør.

Fra pantyet har man adgang til bådens toilet og baderum.

Forefter i salonen går man ned til skibets soveafdeling, hvor der forefindes to enkeltkøjer, som kan sammensættes til en stor dobbeltkøje. I det tidligere forreste toilet er der nu indrettet en garderobe / walk in closet.

Båden har tre deciderede dæk. Et agterdæk, hvor der er god plads til den udendørs spiseplads, grill m.m. samt nedgang til den agter badeplatform. Ovenpå salonen findes endnu et dæk (brodækket), også med god plads til afslapning samt til den øvre styreplads, hvor man har et formidabelt overblik over hele båden. Ude for findes endnu et mindre dæk, hvor også ankerspillet er placeret. Der er god plads på sidedækket hele vejen rundt. Alle dæk er beklædt med teak, som er udskiftet af tidligere ejer omkring 2008. Teaken er overalt i meget fin stand. Masten med påfæstet radar kan lægges ned, således at man kan besejle de europæiske kanaler.

Motoren på 120 HK blev ombygget i 1990 til en ferskvandskølet motor. Denne motor sikrer båden en behagelig marchfart på 8 knob og en topfart på ca. 18 knob. Motorrummet tilgås enkelt ved at åbne to store luger i solondørken.

Bådens undervandsskrog blev i juni total renset ned og malet op med tre gange primer og efterfølgende bundmaling efter alle forskrifter. Alle anoder udskiftet.

Denne båd er helt unik og giver den kommende ejer rige muligheder for at udleve sin drøm, det være sig til langtur, som sommerbolig, som helårsbolig eller en kombination af det hele.

Bådpladsen i Ishøj vil kunne overtages til meget favorable vilkår.

Dimensioner:

Længde: 13,4 m
Bredde: 4,20 m
Dybgang: 1,20 m
Vægt:  ca 8.500 kg
Højde fra vandlinie :
Motor: Perkins, 120 HK
Diesel: 2 x 500 ltr.
Ferskvand: 2 x 200 ltr

Yderligere specifikationer: Se vedlagte udstyrsliste i pdf.

Nøglefakta: 44 Fod Aluminium Yacht
Designer

A. E Haaning

Værft

Dan Olsen

Engine

Perkins HT6

Længde

13.4 m

Bredde

4.2 m

Dybgang

1.2 m

Deplacement

8500 kg

Brændstof

2 L

Skrog nummer

1

Similar sold boats