Bavaria 32 Cruiser

Årgang: 2010
Producent: Bavaria Yacht Bau
Båden ligger i: Skærbæk
Pris: 575 000 DKK / 859 616 SEK / 77 220 EURO

Den populære Bavaria 32 Cruiser er udviklet i samarbejde mellem Bruce Farr Yacht Design og BMW Design Group. Et samarbejde der har resulteret i en yderst velsejlende og samtidig meget rummelig 32 fods båd med mange nytænkte indretnings detaljer som udnytter bådens skrogvolumen optimalt.

Lars Legarth

Responsible agent for this object

Phone: +45 40 54 87 22
E-mail: lars@baadagent.dkBådens indretning er udlagt som en 2-cabin version med en stor lukket agterkahyt med dobbelt køje til styrbord for nedgangen samt et rummeligt toilet/bruse rum i bagbord side. Rummelig salon med langsgående køjer og salonbord og effektivt L-formet pantry med gas komfur/ovn samt stor køleboks. Forrest i båden en rummelig aflukket kahyt med dobbeltkøje. Båden er ligeledes udnyttet optimalt med hensyn til stuveplads.

Båden er let at håndtere takket være den moderne enkle rig med brede bagud vendte salingshorn, North Sails 3DI Nordac rullefok og rullestorsejl. Under havnemanøvre understøttes manøvreegenskaberne af den effektive Volvo Penta dieselmotor udstyret med Flex-O-Fold foldepropel samt en ligeledes effektiv bovpropel.

Denne Bavaria 32 Cruiser er særdeles veludrustet og der er investeret mange penge i nyt udstyr i 2021/22, hvor blandt andet kan nævnes nye sejl, ny sprayhood, nyt elektrisk ankerspil, 4 nye batterier, ny Raymarine plotter. Se desuden detaljeret udstyrsliste vedhæftet denne annonce.

Båden ligger i Danmark rigget og klar til hurtig overdragelse til nye ejere. Kontakt ansvarlig mægler Lars Legarth for yderligere oplysninger samt for aftale om fremvisning af båden.

 

 

 
Tänk dig en bra bostadsmäklare
– det är så Båtagent arbetar.
Sedan starten 2005 har vi förmedlat många lyckade båtaffärer där säljare och köpare är nöjda
www.batagent.se
För fler bilder och utrustningslista:
www.batagent.se/5753
Använd QR-koden om du vill öppna sidan direkt i din mobil.
     

SOLD

2022-12-20