Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start
Bådmægler Danmark

Michael Staufeldt

Bådmægler Danmark med ansvaret for København, Sjælland, Lolland Falster og Fyn

Michael har formidlet 29 bådhandler siden han startede i Marts 2019
Klik her og se komplet referenceliste over solgte både

Michael Staufeldt er vores bådmægler i Danmark. Han er 60 år gammel, og har arbejdet i den maritime branche i den største del af sit liv. Michael indledte sin karriere til søs, men efter en kort karriere der, kom han på landsiden med ansvar indenfor teknisk operation og senere virksomhedsledelse i den maritime sektor.

Michael har arbejdet 16 år som projektleder og direktør i udlandet, hvor han blandt andet har boet med sin familie i Tyskland, England, Sverige og Afrika, senest som direktør for et Svensk Hollandsk joint venture, der leverer havne services i Skandinaviske lande. Michael arbejder ud fra sit kontor lige nord for København.

Lige siden Michael besluttede at gå den maritime vej har han interesseret sig for fritids sejlads, og indledningsvis kom lysten gennem tiden på søfartsskolen, hvor fritiden blev fordrevet med jollesejlads i Alssund. Efter at han fik sin første hyre som styrmand købte han sin første sejlbåd en IF, og siden har der altid været en båd i familiens eje, Maxi 95, Great Dane 28, Larsen 25, Bianca 107, Folkebåd, Hanse 400, en Halberg Rassy 37 og nu nyder han det meste af året i sin elskede Hallberg Rassy 38. I alt er det blevet til 35 år med ture i Skandinavien, Nordeuropa og England i egen båd.
Om det drejer sig om skibe i erhvervs øjemed eller om fritidsbåde, så er Michael en kender. Teknisk er der ikke en situation, som han ikke har oplevet, og hvis I vil vide noget om bugserbåde, så kan I godt sætte jer ned til en interessant fortælling.
Michael taler foruden dansk, tysk engelsk og svensk flydende, og har stadig sine Skibsfører papirer, som han har vedligeholdt gennem ad hoc arbejde på de skibe han har opereret og ledet.E-mail: michael@baadagent.dk
Telefon: +45 21 48 88 80

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Solgte både