Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Nauticat 38 - NY PRIS!

995 000 DKK
Nauticat 38  -  NY PRIS!
Lars Legarth
Ansvarlig mægler
Årgang: 1994
Båden ligger i : Sæby
Producent: Siltala Yachts
Pris  995 000 DKK / 1 549 075 SEK / 133 586 EURO

Alle billeder Skriv ud Nauticat 38- Equipment List

Nauticat 38 fra 1994 med byggenummer 248. Her er mulighed for at erhverve en af de sidst producerede Nauticat 38 fra Siltala Yachts. Båden har de seneste 2 år gennemgået en total renovering og båden fremstår i høj standard med en masse nyt udstyr inklusive en ny ombytningsmotor installeret i 2021, med kun 874 motortimer.

Nauticat 38 er en utrolig velkonstrueret og solidt bygget klassisk ketch i de bedste materialer. Nauticat bådene fra det velrenommerede Siltala værft betegnes ofte som den ukronede dronning af motorsejlere.

Her får du en meget rummelig båd med en veldisponeret indretning, der er centreret omkring det store styrehus med 360 graders udsyn og skydedør i både styrbord og bagbord side. Ud over styre position er styrehuset indrettet med hjørnesofa med stort bord, hvor der både kan tages ophold under sejlads samt følges med i livet i havnen, mens maden indtages.

Går man 2 trin ned fremad i båden møder man stort langsgående pantry i bagbord side og u-sofa arrangement og bord i styrbord side med plads til 10 spisende gæster. Længst fremme i båden er der aflukket kahyt med dobbeltkøje og adgang til toilet med brus.

Går man agterud fra styrehuset kommer man ned i stort lukket master bedroom med dobbelt køje og eget toilet med brus.

Overalt i båden er der masser af stuverum i form af skuffer og skabe, alt sammen udført i den fineste mat lakerede teak.

På det hævede agterdæk bag styrehuset findes bådens anden styre position med integrerede bænke i både styrbord og bagbord side samt cockpitbord. På bådens agterspejl er der stor teak beklædt rustfri badeplatform udstyret med brus med varmt og koldt vand.

Den kraftige dieselmotor sørger for behagelig fremdrift i alt slags vejr og understøttes under havnemanøvre af en effektiv bovpropel. Sejlads for sejl hjælpes behageligt på vej af det elektrisk betjente rullestorsejl og rullegenoaen der betjenes over de elektriske skødespil.

Alt i alt en båd der indbyder til lange ophold ombord, og som også er velegnet som mere permanent bo båd.

+45 40 54 87 22

Læs mere om Lars Legarth

Interesseformular


How much is 8+8?

Flere Siltala Yachts til salg
Nauticat 33 , år 1977

v Nauticat 38 - NY PRIS!

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 0+5?