Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Quicksilver Activ 755 Weekend

722 000 DKK
Quicksilver Activ 755 Weekend
Lars Legarth
Ansvarlig mægler
Årgang: 2021
Båden ligger i : Flensburg
Producent: Quicksilver
Pris  722 000 DKK / 1 053 412 SEK / 97 087 EURO

Alle billeder Skriv ud Quicksilver 755 Weekend - Equipment List

Den sporty, rummelige og meget individuelle Quicksilver Activ 755 Weekend er en båd, der er skabt til at være på vandet og gør hver sejlads til et eventyr. Med plads til ni personer gør den rummelige spise område med pantry de øjeblikke, der tilbringes med familie og venner, ekstra specielle. Mens den private forreste dobbeltkøje, midtskibs køje og aflukkelige toilet kun er en del af komforten ombord, der gør den samlede oplevelse til en sand fornøjelse. Med de 250 HK fra den effektive og støjsvage Mercury Verado påhængsmotor udnyttes sejlegenskaberne optimalt.

Her udbydes et rigtigt flot og meget veludstyret én ejers eksemplar fra 2021 med kun 60 motortimer. Som det fremgår af vedhæftede udstyrsliste er båden komplet udstyret med alt tænkeligt komfortudstyr.

Denne meget populære kvalitetsbåd fra Quicksilver opleves som en meget større båd, ikke mindst i kraft af det god udnyttede cockpit og store dækshus med 360 graders udsyn fra de store vinduer ligesom skrogvinduerne bidrager til masser af naturligt lysindfald i de 2 kahytter. En båd hvor pladsen er udnyttet optimalt, og hvor der er tænk over en hver detalje.

 

+45 40 54 87 22

Læs mere om Lars Legarth

Interesseformular


How much is 8+3?

v Quicksilver Activ 755 Weekend

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
27/8 -22 kl. 13:34
"Anders spanar"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 0+3?