Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Sea Ray 360AC 

575 000 DKK
Sea Ray 360AC
Lars Legarth
Ansvarlig mægler
Årgang: 1985
Båden ligger i : Kolding
Producent: Sea Ray USA
Pris  575 000 DKK / 828 172 SEK / 77 312 EURO

Alle billeder Skriv ud Equipment list pdf Sea Ray 360AC

Solgt

Båden solgt: 2022-02-12
Båden er solgt. Skal nu på eventyr med nye ejere ned gennem Europas kanaler til Middelhavet.

Sælg Sea Ray USA? Vi hjælper dig

Bådagent har siden starten 2005 formidlet 1567 både.
Sælge båd? Kontakt os for fri rådgivning

Sea Ray 360 Aft Cabin i rigtig god og opdateret stand med blandt andet 2 x Volvo Penta D4 motorer fra 2011 med kun 535 motor timer.

Sea Ray 360 AC er en solidt bygget, velkonstrueret og velproportioneret kvalitets båd, der udmærker sig ved at være særdeles rummelig også i forhold til bådens størrelse. Båden var meget populær ved dens fremkomst i slutfirserne og op gennem halvfemserne og bådens design holder den dag i dag, hvor det stadig er en attraktiv båd på brugtmarkedet. Her udbyder vi et rigtigt godt eksemplar i meget velholdt og opdateret stand. 

 

Konstruktionen udmærker sig ved både at kunne sejle med en deplacementshastighed på 7-8 knob og med en cruising fart på 15 knob samt en topfart på ca. 23 knob.

Båden har haft samme ejer i 16 år, der har passet og plejet båden, så den i dag fremstår i flot stand klar til nye eventyr. Der er blandt meget andet netop installeret nye specialfremstillede vinduer i hele salonen, nye persienner og gardiner samt nye tæpper i salon. Desuden ny madras og topmadras i master bedroom samt nye hynder på fly bridge. Og ikke mindst nye motorer i 2011, samt ny CE-godkendelse.

Du kommer ind i dækssalonen via skydedør fra bådens agterdæk. Salonen byder på rigtig god plads med godt lysindfald fra de store vinduespartier hele vejen rundt. Salonen domineres af sidegrupper i både styrbord og bagbord side og styreplads fremme i bagbord side. 2 trin nede fremme i styrbord er bådens rummelige pantry placeret, udstyret med alle bekvemmeligheder såsom induktionskogeplader med 2 zoner, nyt stort køle/fryseskab 220V/12V og 220V ovn samt godt skabs og skuffe plads. Længst fremme i båden findes master bedroom med stor fritstående dobbelt seng, garderobeskabe og skuffer, og med tilhørende stort toilet med separat brusekabine i bagbord side.

Fra dækssalonen er der ligeledes adgang til bådens agterkahyt. Agterkahytten byder på god plads med 2 rigtig gode køjer, eget toilet samt masser af stuveplads.


Fra bådens agterdæk, udstyret med bord og stole, er der via lejder adgang til bådens flybridge, der, ud over styre position med 2 separat stole, ligeledes er udstyret med mindre sidde sofa. De bredde sidedæk med adgang fra agterdækket i både styrbord og bagbord side, gør det nemt at komme rundt på båden, der også byder på stort fordæk velegnet til solbadning.

 

En meget rummelig 36 fods motorbåd der også vil egne sig til beboelse.

 

Specifikationer:

LOA: 11,60 m

Beam: 3,81 m

Draft: 0,90 m

Disp: 7.000 kg

Engine: 2 x Volvo Penta D4, 225 hk. Electric gear/gas. Motor årgang 2011 / 535 timer

Fuel: 1000 L

Freshwater: 500 L

Blackwater: 135 L

For yderligere information se PDF ovenfor, eller kontakt ansvarlig mægler lars@baadagent.dk direkte.

 

+45 40 54 87 22

Læs mere om Lars Legarth

Interesseformular


How much is 5+6?

v Sea Ray 360AC

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+6?