Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Jeanneau Sun Odyssey 37 

550 000 DKK
Jeanneau Sun Odyssey 37
Michael Staufeldt
Ansvarlig mægler
Årgang: 2000
Båden ligger i : Karrebæksminde
Producent: Jeanneau
Pris  550 000 DKK / 753 208 SEK / 73 967 EURO

Alle billeder Skriv ud Equipment List - Jeanneau Sun Odyssey 37

Jeanneau Sun Odyssey 37 fra 2000, to kabiners tur udgave med masser af udstyr - lige til at hoppe i og tage afsted.

Jeanneau Sun Odyssey 37 er videreudviklingen af Sun Odyssey 36.2, hvor 37eren er en fod længere, men alligevel 10 cm smallere og har 15% større sejlareal i krydsstellet, hvilket gør at hun ikke blot er noget større, men også har betydeligt bedre sejlegenskaber. Med Sun Odyssey 37 får man derfor det tætteste man kommer på en performance cruiser i denne størrelse. Jeanneau Sun Odyssey 37 er designet af Jeanneaus husdesigner Jacques Fauroux.


Denne JSO 37 er fra 2000 og i den mere luksusprægede to-kabiners version, hvor man har to  master cabins og et meget stort toilet/baderum med en dedikeret bruseafdeling/kabine og direkte tilgang til et stort vådskab, til det våde regntøj. Forkahyt og hovedkabine er den samme på begge versioner, og med de store vinduer oplever man et lyst og venligt interiør med god plads og masser af stuverum overalt. Pantryet er meget veludrustet med blandt andet koldt og varmt vand, to vaske, saltvandshane, ENO komfur og en kæmpe køleboks med lille fryseenhed.


Nuværende ejere har plejet båden godt, hvor de blandt andet har gennemgået hele teakdækket med nye fuger overalt, skiftet skylights, renoveret motoren og skiftet batterier. Til det bekvemme liv i havn er der også tilgået nye formsyede cockpithynder i lækkert læder.


Båden er udstyret med targabøjle, hvorpå der er påsat solceller til løbende opladning af forbrugsbatterierne, her er det ligeledes muligt at hænge gummibåden på de fastmonterede davider, og til de meget solrige dage, vil du kunne nyde skyggen i cockpittet under den fine skræddersyede bimini. Der er naturligvis et fuldt cockpittelt også til de køligere forårs og efterårs måneder. Her er yderligere næsten alt indenfor Navigation, såsom, radar, plotter, AIS, autopilot m.m.


Til almindelig cruising med familie og eller venner, vil du have rigeligt plads til såvel bagage som proviant til ophold om bord til selv den lange ferie.


Du kan downloade den fulde udstyrsliste som pdf-fil ovenfor. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, bedes du kontakte den ansvarlige mægler michael via mail eller telefon.

 

Specifications:

LOA 11,40 m 

Beam 3.70 m 

Draft 1,93 m

Displacement approx. approx. 6,4 t 

Ballast approx.  2.000 kg

Water approx. 260 l

Fuel tank approx. 115 l

Black water tank approx. 1 x 60 l

+45 21 48 88 80

Læs mere om Michael Staufeldt

Interesseformular


How much is 3+6?

Flere Jeanneau til salg
Jeanneau Sun Fast 37 RESERVERAD, år 2003
Jeanneau 42 DS, år 2011
Jeanneau Sun Odyssey 469 , år 2014

v Jeanneau Sun Odyssey 37

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 7+6?