Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Salona 37 

875 000 DKK
Salona 37
Michael Staufeldt
Ansvarlig mægler
Årgang: 2009
Båden ligger i : København
Producent: Salona Yachts
Pris  875 000 DKK / 1 260 262 SEK / 117 648 EURO

Alle billeder Skriv ud Equipment List - Salona 37

Solgt

Båden solgt: 2021-05-31
Denna sköna Salona 37 har blivit såld och kommer framöver o vistas som mest i Danske Storebælt.

Sælg Salona Yachts? Vi hjælper dig

Bådagent har siden starten 2005 formidlet 1567 både.
Sælge båd? Kontakt os for fri rådgivning

Salona 37 fra 2009 i god stand sælges af første ejer. Lige søsat og forårsklargjort klar til sine nye ejere.

Salona 37 blev bygget af AD Boats i Croation efter design af Jernej Jakobin (J&) i perioden fra 2007 til 2011. Bådanmelderne dengang roste designet og båden til skyerne som den nærmest perfekte kombination af performance og cruising i størrelsen 10-12 meter. Af den grund blev båden også samme år tildelt Årets båd titlen (Boat of the Year) såvel i Europa som i USA.

 

Hjertet I Salona 37s k onstruktion er en stålramme, som binder såvel mast og køl som hele skroget sammen. Hele denne ramme er endvidere dækket af en stærk glasfiber måtte armering. En af dommerne ved Boat of the Year ceremonien udtalte den gang - denne konstruktion er som et kunstværk, der samtidig demonstrerer seler og livrems princippet indenfor sikkerhed i bådbranchen. Skroget er af massiv glasfiber under vandlinien med en kerne af Airex over vandlinien og i dækket. Der er endvidere vandtætte skot for og agter, og det agterste er foran rorstammen som en yderligere sikkerhedsforanstaltning.

 

Denne Salona 37 har den medium køl på 2 meter, tre kabiner layout og fuldt Harken dæksudstyr. Hun har derudover fået teakdæk og opgraderet salon og kahytter med Alcantare stof på hynder samt extra skabe i salonen. Man kommer let og sikkert frem og tilbage på de brede sidedæk. Den store ankerbrønd kan anvendes såvel som opbevaring af spiler under kapsejlads og ellers rigelig stor til såvel anker, kæde, fendre mm under normal tursejlads. Både ankerspillet og forsejls furleren har ligeledes fundet plads i brønden under dæk.

 

Salona 37erens kapsejlads egenskaber er en selvfølge, men dersom man udelukkende ønsker at anvende båden til crusing, så vil man finde stor nydelse i, at hun er både hurtig og utrolig behagelig at opholde sig i som en god kombination af begge verdener. Under dæk er hun lavet til at begå sig til søs med sikre pilot/søkøjer over sofaerne i salonen, men disse er designet således, at de fungerer lige så fint som ryghynder til de ellers store hynder i salonen i det daglige.

 

Denne Salona 37 er blevet passet af sin første ejere lige fra hun kom ud af værftet, hvor de selv hentede hende hjem til Danmark. Hun er blevet løbende opdateret, og står nu klar til sine nye ejere.

 

Ovenfor kan I downloade en udførlig udstyrsliste i pdf. Men tag også meget gerne kontakt til den ansvarlige mægler, dersom I skulle have nogle spørgsmål.

Båden kan også opleves i 360 graders billeder på vores virtuelle bådudstilling www.boatagentshow.com

 

Data:

LOA: 12,29 m

Bredde: 3,60 m

Dybgang: 2,0 m

Fuel: ca. 150 ltr

Vand: ca. 130 ltr.

Weight: ca. 6400 Kgs

Ballast: ca. 3,400 Kgs

 

Bemærk: Boatagent tager Covid 19 meget alvorligt, og alle fremvisninger vil blive gennemført under nøje overvejelse og i henhold til myndighedernes anbefalinger. Enhver, der ikke føler sig helt rask, bør til enhver tid blive hjemme.

 

+45 21 48 88 80

Læs mere om Michael Staufeldt

Interesseformular


How much is 1+7?

v Salona 37

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 5+3?