Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Nordship 29 

229 000 DKK
Nordship 29
Michael Staufeldt
Ansvarlig mægler
Årgang: 1991
Båden ligger i : Havnsø
Producent: Nordship Yachts
Pris  229 000 DKK / 336 790 SEK / 30 664 EURO

Alle billeder Skriv ud Udstyrsliste - Norship 29

Nordship 29 fra 1991 i rigtig god stand. Videreudviklingen (MKII) af den populære Nordship 28.

Nordship 29 blev bygget fra 1990 og er en videreudvikling af Nordship 28, som var den første centercockpit båd fra succes duoen Elvström & Kjærulf og bygget på Buchwald Værft – senere Nordship Yachts.

Båden er bygget til sejlads i alt slags vejr og klarer sig rigtig godt i blæst, men har også i særdeleshed vist sig grundet sit design og relativt store sejlareal, at være særlig god i lette vinde, hvor andre lignende både har måtte ty til motorsejlads.

Båden har fået et lækkert bovspryd med permanent placering af anker, ligesom den har fået en badeplatform, hvilket betyder at båden reelt er 31 fod.

Med sit på daværende tidspunkt høje fribord er der blevet en meget rummelig båd ud af konceptet, med en rummelig og hyggelig hovedkahyt, et velfungerende pantry og et stort toiletrum lige ved nedgangen. Overalt oser det er godt håndværk og kvalitet, og man kan næsten ikke se tidens tand på træværk og flader.

Centercockpittet er både rummeligt og sikkert, med gode stuvemuligheder og mulighed for trimning af alle sejl uden at skulle gå på dæk. Dækket er i øvrigt let og sikkert at bevæge sig på under alle forhold.

Fra cockpittet er der nedgang til en meget rummelig agterkahyt med to gode og brede køjer, som ved ilægning af mellemmadras kan gøres til en dobbelt køje.

Motoren er original, men velholdt og meget let at servicere, da der er god adgang til denne fra såvel hovedkahyt som fra agter kahytten.

Tidligere og nuværende ejer har passet godt på båden og tilført relevante opdateringer løbende.

En dejlig familiebåd, som kan anvendes til familiesejlads såvel i hjemlige farvande som på rigtig langtur. Flere har taget turen til Middelhavet og Caribien.   

Detaljeret udstyrsliste kan downloades ovenfor, men tag endelig fat i ansvarlige mægler dersom du har yderligere spørgsmål.
 

Hovedspecifikationer:

Længde: 8,75m
Bredde: 2,90m
Dybgang: 1,60m
Deplacement: ca 4200 Kg
Mastehøjde: 11,80 m
Motor: VP 2002, 18 HK (motortimer kendes ikke)
Diesel: ca. 40 ltr.
Vand: ca. 40 ltr.

+45 21 48 88 80

Læs mere om Michael Staufeldt

Interesseformular


How much is 1+2?

v Nordship 29

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
31/1 -20 kl. 07:25
"Båtagent donerar till The Ocean Cleanup"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+5?