Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

X-362 Sport 

1 095 000 SEK
X-362 Sport
Michael Staufeldt
Ansvarlig mægler
Årgang: 2001
Båden ligger i : Rungsted Øresund
Producent: X-Yachts Denmark
Pris  1 095 000 SEK / 101 501 EURO / 758 203 DKK

Alle billeder Skriv ud Udstyrsliste X-362- opdateret 1 maj 2019

X-362 Sport anses for mange sejlere som værende den ideelle sejlbåd. Smuk, hurtig men med alle de bekvemmeligheder familien prioriterer til ophold og feriesejlads. Denne version har ydermere den store 27 kh motor samt flot teakdæk og fremstår yderst flot i den nyoplakerede blå farve.

X-362 Sport er i skrogfacon identisk med den ældre X-362 Classic, men det er groft sagt også det eneste. X-362 Sport er næsten 20 procent lettere. Skrog og dæk er lettet for 150 kg. ved en vakuum-støbeteknik, der trækker overflødig polyester ud ad laminatet.

 

I forhold til den klassiske version, er masten forhøjet, så storsejlets sejlareal er forøget med næsten syv kvadratmeter til 37,43. Forstagslængden er bibeholdt, hvilket betyder at riggen er ændret til en 9/11-dels fraktionsrig. En solid rig fra John Mast, der er udstyret med to sæt vinklede salingshorn, der gør at masten er simpel at trimme, da der hverken er arbejdskrævende bak- eller tjekstag. 

 

Dyb L-formet bulbkøl. Forklaringen på bådens gode stabilitet skal ses i lyset af bådens store bredde på 3,5 meter, men hovedårsagen til den øgede stabilitet skyldes, at X-362 Sport har fået en 2,25 centimeter dyb og L-formet bulbkøl, der skaber et dybere tyngdepunkt for båden. Denne konstruktion opvejer, at kølen faktisk er blevet 600 kilo lettere end den mere "almindelige" køl, der sidder på X-362 Classic. 
Den nye køl giver mere højde, og rorbladet er ligesom det meget dybe ror ganske smalt, hvilket giver minimal vandmodstand og en meget levende styring. Det giver X-362 Sport et klart jollepræg, og den kan vende på en meget lille tallerken. Rattet er på 150 centimeter i diameter, hvilket betyder at det går så langt ud til siderne, at rorsmanden kan sidde optimalt ude på sidedækket og styre.

 

Om læ oplever du en meget rummelig og lys kahyt, som tilfredsstiller familien og tursejleren. Alle hynder fremtræder flotte betrukket med lyseblå microfiberhynder. Pantry med varmt/koldt trykvand, stor køleboks med ny ekstern kompressor, toilet med eltoilet og holdingtank Med otte vinduer i kahytten og en enkelt skylight, fremtræder salonen i øvrigt behageligt lys, og om aftenen kan der tændes for halogenlysene.

 

I 2008 fik båden lagt nyt fuldlimet teakdæk hos X-yachts og blev generelt opdateret. Teak i cockpit er originalt, og har enkelte fuger som skal fuges om. Derudover fremstår båden flot og velholdt. Senest er fribord blevet omlakeret i 2018 og båden fremstår således flot i sin nye lak.

 

Denne X-362 Sport er fuldt udstyret og har gode Elvström Epex sejl. Se specifikationsliste.

 

https://www.baadmagasinet.dk/sejlbadstest/nyheder/17938-x-362-sport

+45 21 48 88 80

Læs mere om Michael Staufeldt

Interesseformular


How much is 0+7?

v X-362 Sport

Klik her for at se større billeder og billedkommentarer. For lettere at bladre mellem billederne brug tastaturets højre/venstre pil eller ved at scrolle ned på musen.

Båtmäklare
18/5 -19 kl. 14:08
"Handen på hjärtat, vem behöver egentligen en båt?"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 6+2?